Success stories

"VÅR KUNDKONTAKT HJÄLPER OSS ALLTID PÅ ETT FÖREDÖMLIGT SÄTT"

"Laxå Special Vehicles har valt Mobilect att ansvara för vår telefonilösning. Vår verksamhet står ständigt inför snabba förändringar så för oss är det då viktigt med en leverantör som har en hög servicenivå och flexibelt kan hitta nya lösningar åt oss. Vår kundkontakt hjälper oss alltid på ett föredömligt sätt"

Björn Leksell, Managing Director

Laxå Special Vehicles AB

"DET FUNGERAR OTROLIGT BRA!"

"Vi har anlitat Mobilect för att installera täckningsförstärkare på de platser vi haft dåligt inomhustäckning eller platser där vi inte haft någon täckning över huvud taget. Resultatet blev nästan full täckning på samtliga platser. Det fungerar otroligt bra!"

Ulf Smedh

Karlskoga Energi & Miljö

"ETT OTROLIGT SERVICEINRIKTAT FÖRETAG"

"När vi bestämt oss för att byta växellösning var valet lätt att fortsätta samarbetet med Mobilect. Ett otroligt serviceinriktat företag som alltid är på tå och levererar bästa tänkbara service till oss som kund"

Jan Barthelson, VD

Kristinehamnsbostäder AB

"NÄRHETEN TILL FRÅGOR OCH SERVICE GÖR MOBILECT TILL EN MÄSTERLIG PARTNER"

”För Herok är det viktig att se en helhet hos våra leverantörer! Med Mobilect som leverantör så får vi en lokal stark leverantör som ser oss som kund i första hand. Närheten till frågor och service gör Mobilect till en mästerlig partner till oss på Herok!”

Per Karlsson, VD

Herok Rental AB