Personal 2021

Anna Hällström

Företagssäljare
E-Post: anna.hallstrom@mobilect.se
Telefon: 019 - 277 20 02

Anna Hällström

”Anna har erfarenhet i branschen från 2009 och sedan 2013 i Mobilects regi vilket ger henne en gedigen kunskap inom många områden. Struktur, noggrannhet, ordning och reda samt alltid nära till skratt är egenskaper som beskriver Anna vilket gör henne som klippt och skuren för rollen som Företagsrådgivare där hon bl.a. supporterar våra företagssäljare samt har en del kundkontakt. När Anna inte är på jobbet tillbringar hon mycket tid åt familjen, vänner, trivs i naturen och inte minst sin älskade hund Nova”
Skicka e-post

Conny Källén

Företagssäljare
E-Post: conny.kallen@mobilect.se
Telefon: 019-277 20 21

Conny Källén

”Conny började sin karriär redan 1996 och har otaliga utbildningar på sin meritlista, hos oss började Conny som verkstadschef och fordonsmontör 2013. Denna imponerande karriär gör honom till vår självklara ”Teknikguru” som har svar på alla tekniska frågor man kan tänka sig. När Conny inte löser tekniska problem på jobbet tillbringar han mycket tid åt familjen, en del teknik blir det hemma också om han inte sjunger och spelar musik”
Skicka e-post

David Åkerberg

Företagssäljare
E-Post: david.akerberg@mobilect.se
Telefon: 0586-216412

David Åkerberg

”David har en karriär i branschen som sträcker sig tillbaka till 2009 då han började som säljare på Teknikmagasinet, vidare till Teliabutik som butikssäljare och sedan 2013 jobbar han i vår butik i Karlskoga. Med en hög teknisk kompetens och ett alltid vänligt kundbemötande med högsta service är David väldigt omtyckt i sin roll som butikssäljare. När David kommer hem tillbringar han tiden med sin sambo, sina barn, tittar gärna på sporten, lite tv-spel och räcker tiden till kanske han tränar lite också…. om han orkar”
Skicka e-post

Frida Svahlin

Företagssäljare
E-Post: frida.svahlin@mobilect.se
Telefon: 019-277 20 04

Frida Svahlin

”Frida började sin karriär i branschen 2008, då som säljare på Netonnet i Örebro och sedan 2016 har varit en i gänget på Mobilect som Företagssäljare. Med ett högt tempo, driv, glädje och för ett uppriktigt intresse för kunden har hon på relativt kort tid byggt upp ett stort kontaktnät bland kunder. Tack vare sann glädje och intresse för sitt arbete har gjort att hon är väldigt omtyckt av såväl kunder som kollegor. När Frida väl har åkt hem så tillbringar hon tiden åt familjen, vänner, hemmet och att träna. Finns det ändå tid över så kanske det blir lite mer jobb”
Skicka e-post

Iza Karlsson

Företagssäljare
E-Post: iza.karlsson@mobilect.se
Telefon: 019-277 20 07

Iza Karlsson

”Iza började sin säljkarriär på Netonnet 2013 och sedan 2018 ingår hon i vår lilla ”Familj” där hon jobbar som butikssäljare i vår butik i Örebro. Iza drivs av att hålla ordning och reda bland alla de uppgifter som ligger i hennes åtaganden samtidigt som hon har ett genuint intresse av att kunden alltid ska få den service denne förtjänar. När Iza inte jobbar hos oss så kan man se henne bakom bardisken på nån krog där hon jobbar extra, annars är det familjen och vänner som gäller samt en del träning”
Skicka e-post

Jennie Lood

Företagssäljare
E-Post: jennie.lood@mobilect.se
Telefon:019 - 277 20 08

Jennie Lood

” Efter att Jennie efter 20 år inom vård och omsorg sadlat om till att arbeta med ekonomifrågor har hon gjort det sedan år 2000 och sedan 2015 i Mobilects kostym” Ständigt med glimten i ögat och högt i tak sköter Jennie ekonomin och arbetsmiljöfrågorna, mycket humor blandat med ett väl utfört arbete gör att om hon är en uppskattad arbetskamrat mellan kollegorna. När Jennie inte arbetar hos oss sköter hon ekonomin åt familjeföretaget, umgås med familj, vänner, sin hund, renoverar hus och blir det tid över så tar hon gärna en tur i husbilen”
Skicka e-post

Jennie Vennerstrand

Företagssäljare
E-Post: jennie.vennerstrand@mobilect.se
Telefon: 019 - 277 20 03

Jennie Vennerstrand

”Jennie har jobbat frisör och som säljare sedan 2016 i skobranschen, sedan 2018 har hon jobbat hos oss som Företagssäljare. Med många års erfarenhet sitter rutiner med kundbemötande, behovsanalyser osv. i ryggmärgen. Med glimten i ögat och en övertygande seriositet skapar hon en trygghet för kunden som alltid är ett vinnande koncept. När Jennie inte jobbar är det familjen med man och barn som tar mycket av tiden och blir det en stund över så blir det gärna ett träningspass”

Telefon: 019 - 277 20 03
Skicka e-post

Jesper Käck

Företagssäljare
E-Post: jesper.kack@mobilect.se
Telefon: 019 - 277 20 10

Jesper Käck

”Efter drygt två år i en Expert-butik som säljare började Jesper på Mobilect redan år 2001, talesättet att ”han hör ju till inventarierna” stämmer ganska bra in på Jesper. Hans lojalitet, tekniska kunnande och outtröttliga vilja att alltid göra det bästa för kunden gör att han är omtyckt av såväl sina medarbetare som våra kunder. Idag är Jespers arbetsuppgifter bland annat att supportera företagssäljarna med tekniska frågor, driftsätta telefonväxlar, ha kundkontakter m.m. När han inte är på jobbet ägnar Jesper mycket tid åt familjen, huset och deras två hundar och ett och annat träningspass hinns med ibland”
Skicka e-post

Magnus Westberg

Företagssäljare
E-Post: magnus.westberg@mobilect.se
Telefon: 0586 - 21 64 10

Magnus Westberg

”Magnus har arbetat i bilskadebranschen i 27 år, varav i egen regi i 14 år, bytte till möbelbranschen som delägare i Svenska hem Karlskoga och senare Örebro, arbetat med Dignita alkolås och sedan 2017 som Företagssäljare hos oss…. många behöver bli 100 år för att hinna med allt det här men så gammal är inte Magnus…. än. Han är en arbetsmyra som älskar att sätta sig in i saker och lämnar sällan något åt slumpen, drivs av affären på ett noggrant sätt som alltid gynnar kunden. När inte Magnus är på jobbet så byter han bara arbetskläder. Om han inte snickrar hemma, umgås med sin sambo, spelar Golf eller Padel, skruvar med klassiska bilar, umgås med sina vänner så hittar han på något annat innan solen går ner”
Skicka e-post

Max Huss

Företagssäljare
E-Post: max.huss@mobilect.se
Telefon: 019 - 277 20 06

Max Huss

”Max har jobbat med försäljning ända sedan 1989, på Möller bil i Örebro och Mediamarkt och sedan 2020 jobbar han som butikssäljare i vår butik i Örebro. Med ett förtroendebyggande tänk, trevligt bemötande och en gedigen erfarenhet av kundbemötande skapar han en trygghet utåt som ger kunden en upplevelse att vilja återkomma till oss vilket i grunden är vad sälj handlar om. När inte Max jobbar så byter han bara arbetskläder till snickarbyxorna och renoverar hus, umgås med familjen, tar sig gärna ut i naturen eller en svängom i dansskorna.”
Skicka e-post

Patrik Gustavsson

Företagssäljare
E-Post: patrik.gustavsson@mobilect.se
Telefon: 0586-216406

Patrik Gustavsson

”Sedan 2014 har Patrik varit klädd i Mobilect:s kostym och sysslorna har varit butikssäljare/ teknisk support som huvuduppgifter. Det tekniska kunnandet samtidigt som ett vänlig och proffsigt bemötande gör Patrik omtyckt av såväl kunder som kollegor. När Patrik inte jobbar läggar han tiden på hus, sambo, hobbybil, motorcykel och träning”
Skicka e-post

Peter Salomonsson

Företagssäljare
E-Post: peter.salomonsson@mobilect.se
Telefon: 019-277 20 05

Peter Salomonsson

”Peter har en imponerande karriär bakom sig som sträcker sig ända bak till 1988, mycket går på rutin med sådan erfarenhet men med en aldrig sinande glädje och alltid med glimten i ögat gör Peter sig omtyckt vart han än är. Det sociala nätverk Peter har byggt upp genom åren är samtidigt hans drivkraft, han trivs som fisken i vattnet då han får finnas där för kunden, stor som liten. Peter trivs också i sin sommarstuga med snickarbyxorna på, gärna med sin familj i närheten, ett och annat Padel-spel blir det också om tiden räcker till”
Skicka e-post

Peter Stålblad

Företagssäljare
E-Post: peter.stalblad@mobilect.se
Telefon: 019-277 20 22

Peter Stålblad

”1987 var året då Peter ”Holger” Stålblad började sin karriär som fordonsmontör på dåvarande Bilradioservice, 2013 bytte han arbetsplats och blev med i vårt gäng. Hur mycket rutiner och erfarenhet kan man samla på sig under en karriär? När Holger inte monterar alkolås el. dyl. så radar intressena upp sig, allt från sommarstugan, klassiska båtar, modelljärnväg i trädgården och klassiska bilar, för att inte tala om hundarna.... blir det tid över kanske familjen hinner se honom också”
Skicka e-post

Tina Jansson

Företagssäljare
E-Post: tina.jansson@mobilect.se
Telefon: 0586-216405

Tina Jansson

”Med branscherfarenhet sedan 1989 varav 20 år som butikschef i Teliabutik och idag som företagssäljare hos oss representerar Tina en erfarenhet av mobila lösningar, kundkontakter och kundmottagande som är svårslagen. Tina drivs av att göra affärer, sätta kunden i fokus och på ett korrekt och ärligt sätt presentera lösningar som gynnar kunden både i pris och kvalitet. Att ständigt vilja utvecklas och lära sig nya saker är också en stor drivkraft. När Tina inte jobbar trivs hon i skog och mark med långa promenader, träning och att umgås med familjen”
Skicka e-post

Tobias Hedström

Företagssäljare
E-Post: tobias.hedstrom@mobilect.se
Telefon: 0586-216403

Tobias Hedström

”Tobias karriär har ända sedan värnplikten präglats av ledarskap, han har arbetet i branschen sedan 1994 då som servicetekniker/ servicechef på Bilradioservice i Örebro och sedan 2000 som VD för Mobilect. Ledarskap har alltid legat Tobias varmt om hjärtat och med struktur, rutiner, ordning och reda blandat med humor och ödmjukhet styr han bolaget. Ärlighet, tydlighet och raka puckar är ord som beskriver hans ledarskap. Om Tobias inte är på jobbet är intressena som tar en hel del tid familjen, vännerna, gården på landet, klassiska bilar, jakt och fritidshuset”
Skicka e-post

Tommy Sahlqvist

Företagssäljare
E-Post: tommy.sahlqvist@mobilect.se
Telefon: 019 - 277 20 40

Tommy Sahlqvist

”Tommy har jobbat i branschen sedan 1993 då han började sin karriär som butikssäljare på dåvarande Bilradioservice, sedan år 2000 delägare i Mobilect. Tommy är säljare och ekonom ut i fingerspetsarna vilket också är hans drivkraft, arbetsuppgifterna idag är otaliga men som försäljningschef över säljgrupperna styr han skutan. Tack vare ett stort hjärta och mycket ödmjukhet blir han också lätt omtyckt av alla. När inte Tommy jobbar tillbringar han mycket tid åt barnen, familjen, vänner, hemmet och gärna i fritidshuset”
Skicka e-post