Telefonväxlar

Att byta ut eller nyinvestera i företagets telefonväxel kan många gånger kännas kostsamt, tidskrävande och framförallt krångligt. För att göra det enkelt för er som företag jobbar vi med majoriteten av alla stora operatörer och växeltillverkare samt hjälper er att jämföra de olika alternativ som finns på marknaden idag. Utifrån era behov hittar vi tillsammans en lösning som passar ert företag och är med hela vägen från dialog till driftsättning och utbildning.

Fast Telefoni


Fast telefoni – kostnadseffektiv lösning
Fast telefoni eller så kallad IP-telefoni är överföring av röstsamtal via datornätverk. Denna metod har många tekniska fördelar samtidigt som det är väldigt kostnadseffektiv. Med en växeltjänst för fast telefoni kan ni integrera kontor på olika platser, man slipper då samtalskostnaden när man ringer internt. Enkel överblick vilka anknytningar som finns tillgängliga och smidigheten att koppla samtal till en anknytning.

Panasonic – NS1000
Växelsystemet NS1000 från Panasonic är baserad på SIP- och IP-teknik. Funktioner för samarbete och kommunikation via skrivbordsverktyg, röstmeddelanden och ett röstsvarssystem som kan anpassas för att tillgodose företagets alla kommunikationsbehov. Skräddarsy ditt kommunikationssystem för dina specifika behov med NS1000. HD-röstkvalitet och ”on-demand” i Panasonics NS1000 utger en perfekt VoIP-kommunikationslösning som erbjuder både enkelhet och produktivitet.


Mobil Växel


En Mobil växel ersätter all fast telefoni och ger full rörelsefrihet och tillgänglighet. Alla samtal sker via mobiltelefoner men lösningen har precis samma funktioner som en traditionell växel. Det finns röstmeddelanden, tonval, köer, direktnummer med mera, precis som en vanlig telefonväxel.

Smarphone App
Med ett användarvänligt och enkelt interface ställer du in den mobila växeln via en App som finns tillgänglig via Appstore på Iphone eller Play butiken om du äger en Androidtelefon.

Fastnummer i mobilen
Genom att flytta ditt fasta telefonnummer till mobilen kan du besvara samtal var du än befinner dig. Med ett fastnummer i mobilen behöver du inte längre hålla koll på två telefoner.


Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte där vi kan lyssna på era behov.

 • Benny Andersson

  Telefon: 019-277 20 06
  Örebro
 • Caroline Abou El Naga

  Telefon: 019-277 20 03
  Örebro
 • Lisa Kekki

  Telefon: 019-277 20 01
  Örebro
 • Magnus Westberg

  Telefon: 0586 - 21 64 10
  Karlskoga
 • Peter Salomonsson

  Telefon: 019-277 20 05
  Örebro