Mobiltelefoner

Välkommen till någon av våra butiker

Ett brett utbud av mobiltelefoner och samarbete med de flesta mobiloperatörerna, ger oss möjligheten att hjälpa dig med ditt val av mobiltelefon och abonnemang, oavsett om du är privatkund eller företagskund. Vi hjälper till att teckna företagsavtal om ni önskar!

Vi erbjuder hjälp att komma igång med tjänster på din ”Smartphone” så du enkelt kan börja använda till exempel ”appar”, mail eller sociala medier.

Förutom mobiltelefoner säljer vi surfplattor med tillbehör och abonnemang om så önskas!

Välkommen in till oss

Vi är operatörsoberoende!
Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta bästa telefonilösningen för dig som privatkund eller ditt företag.


De senaste modellerna

Det händer mycket på mobilmarknaden, vi hänger med i utvecklingen och håller oss uppdaterad om de senaste telefonmodellerna. Med många leverantörer och lång erfarenhet i branschen försöker vi alltid vara i framkant.

Är du intresserad av en telefonmodell som inte redan är släppt kan vi förhandsboka den hos oss.


Extra tåliga mobiltelefoner

Vi har ett brett utbud av mobiltelefoner. Det efterfrågas i många yrken en telefon som klarar av tuffa miljöer, så som i industri och produktion.

Förutom egenskaper som extra tålighet är många av modellerna damm och vattentåliga. Hör med oss för att få reda på vilken modell som passar dig bäst.

Vi har bland annat ruggade telefoner från Caterpillar.


Doro, telefoner för seniorer

Doros mobiltelefoner är speciellt utvecklade och anpassade för seniorer, men det finns ingen åldersgräns för att köpa en Doro! Tycker du att dagens trendiga mobiltelefoner och smarttelefoner har alldeles för många komplicerade finesser du inte behöver och aldrig kommer att använda? Använder du hörapparat? Vill du att din mobiltelefon ska ha inbyggda trygghetsfunktioner, som till exempel nödanrop och förinspelade sms-larm? Då kan en Doros mobiltelefoner vara ett bra val för dig.

Några egenskaper hos Doro:

Stora, tydliga symboler för enkel navigering
Fysiska knappar för Alternativ, Hem och Tillbaka
Logiskt aktiverade hjälpfunktioner.