Affärsidé

Vår idé bygger på att du som företagare skall ha en komplett leverantör som har kunskap och ansvar för er kommunikation anpassat efter era behov och krav. Med branscherfarenhet sedan tidigt 90-tal och ett nära samarbete med samtliga ledande operatörer och leverantörer bygger vi ett koncept efter era förutsättningar och skräddarsyr er kommunikation som ni vill ha den.

Oavsett om det gäller inköp av en enkel mobiltelefon eller installation av ett komplett växelsystem så är vi partnern för er.

Vi kan assistera med analyser av struktur- och kostnadsbilder för er telefoni, bistå med uppbyggnad av telefonipolicy från bolaget och vara eran proaktiva partner som hjälper er effektivisera företagets kommunikation.

Se oss gärna som er oberoende telekomkonsult, en partner att växa med.

Mobilect AB är ett företag i telekombranschen med inriktning på kompletta lösningar i segmenten mobil och fast telefoni, växelsystem, mobilt internet och operatörsfrågor. Alkolås (även villkorade alkolås), fordonsdatorer, taxiinstallationer, navigation, komradio, bilstereo och fordonsinstallationer finns också i produktportföljen.

Vår ambition är alltid att leverera produkter och tjänster inom telekom med kompromisslös kvalité och service till konkurrenskraftiga priser.

Vi är i dagsläget 20 st anställda som jobbar med ambitionen att hålla en hög servicenivå och ett personligt engagemang till kunden samtidigt som vi ska hålla konkurrenskraftiga priser.